Uutisia

Kuulumisia 2023

Vuosi 2022 oli kaksivaiheinen, välillä mentiin pää kolmantena jalkana ja valillä pyöriteltiin peukkuja. Työmaiden aikataulutus vaan ei toiminut.

2023 vuodelle on töitä kivasti tiedossa esim. 406 huoneinen Hotelli Noli Maarinranta sekä pienempiä kohteita, joten puuhaa riittää.

Yhteistyöterveisin,
Jari Kemppi

Kuulumisia 2022

On ollut viime vuosi ja tämän vuoden alku ihan hirveetä säätämistä. Ei siitä sen enempää.

Hommia on ollut sopivasti mutta, kun kaikki kulut on nousseet ja joutuu ensimmäistä kertaa miettiä "onko tässä mitään järkeä". Ei tämä homma ole mikään kultakaivos ollut aikaisemminkaan.

Mutta ei jäädä surkuttelemaan, painetaan hommia ja toivotaan parempia aikoja.

Yhteistyöterveisin,
Jari Kemppi

Kuulumisia 2021

Kovasti nämä muiden luomat aikataulut ovat taas pielessä. Jos työmaat venyvät jopa 20 viikkoa tai aloitus 10 viikkoa. Onneksi VM-Mestarit Oy on osaava, luotettava ja aikaansaava yhteistyökumppani. Hyvällä asenteella on meillä asiat tehty ja tullaan jatkossakin tekemään. Meillä on pieni, mutta ammattilainen asennusverkosto, omien asentajien lisäksi, jotka mahdollisuuksien mukaan paikkaavat tilannetta. Valitettavasti olemme kuitenkin joutuneet kieltäytymään kohteista ja olen siitä pahoillani.

Yhteistyöterveisin,
Jari Kemppi

Kuulumisia 2019-2020

Vuosi 2019 ol kyllä sellaista vuoristorataa, että huhhuh. Alku näytti lupaavalta, sitten alkoivat työmaat venyä ja kesällä kipitimme ympäri Suomea sillä seurauksella, että yksi asentajistamme lopetti (ei jaksanut), vaikka oli nuorin.

Uusia asentajia ei niin vain heti löydy, joten sitten se vasta rumpa alkoi. Kaikki saatiin hoidettua, onneksi joku etiäinen esti sopimasta asennuskohteita enempää. Jouduimme kieltäytymään useasta kohteesta, pahoittelut.

Vuosi 2020 1-6

Miehistö vaje saatu paikattua. Ja hyvillä mielin olemme suunnanneet uusiin haasteisiin. Olemme sitoutuneet kouluttamaan itseämme niin työn, vesieristyksen kuin komposiittimateriaalien osalta, parhaan lopputulokseen saamiseksi.

No sitten alkoi tämä korona. Kaikki koulutukset peruttiin, mutta onhan meillä yli 20v kokemus jopa uusillakin, joten eiköhön me selvitä.

Heti kun koulutukset alkavat olemme tietysti etujoukoissa mukana!

Yhteistyöterveisin,
Jari Kemppi

Corian® asennuksia jo yli 10 vuotta

Monilla työmailla asennamme Corian, Hi-Macs ja Durat materiaaleista tehtyjä tasoja, seiniä, tiskejä ym. Yli 10 v näitä materiaaleja on ollut kohteissamme.

Kyseisten materiaalien kanssa työskentely on miltei joka päiväistä, joten asennuksissa tarvittavat koneet ja laitteet löytyvät meiltä.

Yhteistyöterveisin,
Jari Kemppi

Kokemuksia

Kolmas vuosikymmen on alkanut rakennus alalla. On hommat muuttuneet kahden vuosikymmen aikana todella paljon. Kalustuksiin liittyviä projekteja on tullut vedettyä loppuun saakka niin asentajana, projektin vetäjänä kuin yleensä kaiken tekevänä Jantusena.

Kiire, tietämättömyys ja hinta ovat mielestäni muuttaneet joidenkin käsitystä ammattitaidosta. Paljon on vaatimuksia mitkä eivät liity työn suorittamiseen. Näiden asioiden tiimoilta tullut koettua monenlaista. Materiaalit, työmaat ym ovat muuttuneet. Niin myös mekin, ei se itkeminen auta vaan tekeminen!

Terveiset yleismies Jantuselta

Vuoden vaihde ja alku

Vuoden 2017 loppu piti sisällään pitkäkestoisia projekteja pitkien matkojen päässä. Vuosi 2018 on alkanut vauhdikkaasti ja todella mielenkiintoisesti, tosin matkapäiviäkin on tullut ja tulossa myös tälle vuodelle.

Yhteistyöterveisin,
Jari Kemppi

Projektien työstämistä ja uusia kohteita

Vuosi -17 on käynnistynyt pääosin loppuvuodesta -16 alkaneilla projekteilla sekä muutamilla uusilla kohteilla. Toivottavasti mielenkiintoiset sekä haastavat projektit saavat jatkoa.

Yhteistyöterveisin,
Jari Kemppi

Kovaa työtä ja uskoa tulevaisuuteen

Kovan työn ja hyvin hoidettujen projektien myötä olemme pitäneet pintamme tässä maailman myllerryksessä. Alkuvuoden projektit ja niistä saatu palaute ovat vahvistaneet uskoa tulevaisuuteen.

Yhteistyöterveisin,
Jari Kemppi

Vuosi 2015 on lähtenyt liikkeelle mukavasti

Muutama isompi työmaa on ollut matkassa ja pienempiä keikkoja heitetty ympäri Suomea.

Tosin aikataulutus työmaiden osalta on vieläkin haasteena (sovitut aikataulut eivät pidä). Mutta näillä on luovittava.

Yhteistyöterveisin,
Jari Kemppi

Mikään ei ole varmempaa kuin epävarmuus

Vuosi 2014 on ollut todella vaikea työmaiden aloitusten siirtymisien vuoksi. Monien kohteiden aloituksia on on jouduttu siirtämään viikkoja, jopa 8 viikkoa. Keskeneräisten työmaiden aloittaminen on tuonut ongelmia kaikille osapuolille, kustannuksista ja aikataulusta on ollut mielipiteiden vaihtoa. Kaikesta on selvitty ilman isompia voimasanoja.

Kulunut vuosi on antanut meille uusia yhteistyökumppaneita sekä uusia haasteita tulevaan.

Toivottavasti 2015 on antoisampi.

Yhteistyöterveisin,
Jari Kemppi

Kiireinen alkuvuosi

Kiitos monille yhteistyökumppaneillemme harvinaisen kiireisestä alkuvuodesta 2013. Asennusprojekteja oli todella monipuolisesti ja hyvä niin. Olemme asiakkaillemme luotettava, osaava ja aikaansaava yhteistyökumppani.

Uudet asiakkaat ovat myös aina tervetulleita!

Haastava vuosi 2012

Kohteemme ovat olleet tänä vuonna osin haastavia ja laajoja asennusprojekteja, joihin on kuulunut paljon uutta sekä tietoa muilta eri alojen ammattilaisilta.

Kiitos kaikille luottamuksesta toimintaamme kohtaan!

Loosisohvat omalla mallilla

Olemme tehneet useisiin ravintoloihin loosisohvat omalla mallilla. Sohvissa on hyvä istuinmukavuus ja laadukkaat pehmusteet. Sohvat ovat myös helposti muunneltavissa suunnitteluvaiheessa.

Vuosi 2012

Vuosi 2012 käynnistyi viime vuonna aloitettujen kohteiden merkeissä.

Saamelaiskulttuurikeskus ja Musiikkitalo

Lähdemme Inariin tekemään Saamelaiskulttuurikeskusta. Työn kuvaamme kuuluu auditorion ja parlamenttisalin akustiikalevytykset koolauksineen. Työ on erittäin haastava ja siksi olemme olleet suunnittelijoiden kanssa tiiviissä yhteistyössä, jotta tuotanto ja työt kohteessa onnistuisivat mahdollisimman vaivattomasti.

Haasteita ja ongelmia on varmaankin silti tiedossa, mutta niitähän tämä asentaminen on miltei päivittäin ja niistä on aina selvitty. Alkuvaiheessa lähdemme Inariin kolmen asentajan voimin. Työmaan kesto on arviolta 2,5 kuukautta.

Myös Musiikkitalon asennukset alkavat osaltamme olla ohi. Käsijohteita asensimme kaiken kaikkiaan noin 2500 m ja kalusteasennuksia teimme ympäri rakennusta kymmeniä rekkakuormia. Aikataulu venyi meistä johtumattomista syistä todella reippaasti, mutta työt tuli hoidettua vaikka välillä meinasi usko loppua. Kiitokset kaikille osapuolille.

Corian® asennukset

Meillä on kokemusta sekä laitteet Corian® materiaalien asennuksesta sekä saumojen liimauksesta ja hionnasta.

Asentajia akuuttiin tarpeeseen

VM-Mestarit Oy tarjoaa uutena palveluna ammattitaitoisia asentajia äkilliseen ja yllättävään tarpeeseen erilaisiin asennuskohteisiin. Olemme saaneet yhteydenottoja, kun aikataulut ovat muuttuneet, työntekijä on sairastunut tai tilanne on muuten vain äkillisesti muuttunut ja asentaja puuttuu.

Monipuolisten ja kokeneiden asentajiemme kanssa on helppo työskennellä. Joustavat ja sopeutuvat asentajamme ovat käytettävissä uusien projektien lisäksi nyt myös työn alla oleviin asennuskohteisiin. Nykyaikaiset työkalut ja kiinnitystarvikkeet seuraavat tarvittaessa asentajien mukana. Meillä on kokemusta tällaisista projekteista ja olemme saaneet niistä positiivista palautetta.

Ota yhteyttä, niin katsotaan kuinka voimme olla avuksi.

Me luotamme itseemme, luota sinä meihin.

VM-Mestarit Oy

Uusi vuosi

Asentajat ovat ladanneet akut uudelle vuosikymmenelle ja uusille haasteille.

Hotelli Levi Panorama

Saimme noin 3 kk kestäneen hotelliprojektin Levillä osaltamme valmiiksi. Kohteemme oli eturinteen puolessa välissä sijaitseva uusi neljän tähden hotelli Panorama. Noin 160 huonetta sekä muutama tiski odotti asentajia. Pääosin kaikki kalusteet olivat osina, joten työsarkaa oli odotettavissa.

Saavuimme autolla 03.08.2009 Leville noin klo 18, jolloin lämpötila oli +28. Työt aloitimme heti seuraavana aamuna klo 7. Kalusteiden haalauksen, lisäasentajat sekä projektin nokan oli tilaaja järjestänyt Oulusta. Aloitimme tutustumisen Oulun ukkoihin ja heidän käyttämään eriskummalliseen kieleen heti, sillä olihan noin 3kk yhteiselo samassa mökissä ja työmaalla vasta alkamassa.

Nopeasti etelän mies oppi ymmärtämään Oulun ukkoja ja huomasi että on niitä huippumiehiä muuallakin. Työskentelimme pitkiä päiviä myös viikonloppuisin. Joka toinen viikonloppu lensimme "lomalle" kotiin. Projektin loppua kohden illat pimenivät ja työpäivät pitenivät entisestään. Onneksi ensilumi saapui 29.09.2009 ja piristi väsyneitä miehiä. Ammattitaidolla ja hyvällä huumorilla höystetyllä yhteistyöllä saimme projektin hoidettua.

Lähtiessämme lokakuun lopulla laskettelemaan autolla kohti etelää oli Levillä täysi talvi -12 C ja rinteissä laskettelijat. Kiitokset Oulun miehille sekä tilaajallemme Samulille, oli hieno tutustua ja työskennellä kanssanne.

VM-Mestarit Oy
Jari, Janne, Sami & Matti